Jean Claude Vandame shet shtëpinë për 9.999.000 dollarë (foto)

0

Aktori i njohur hollyvudian Jean Claude Vandame ka vënë shtëpinë në shitje në Los Angjelos.Aktori i njohur botërorë êshtë pronar i shumë shtëpive në SHBA.Shtëpinë që e vuri në shitje në Los Angjelos kushton hiq më pak se 9.999.000 dollarë (9.145.000euro).

Sipas babait të tij Eugène Van Varenberg Jean Claud-i ka ndërtuar një shtëpi tjetër në një vend gurinë dhe kjo është arësyeja pse e shet këtë në Los Angjeles.Babai i tij ndër të tjera thotë se Jean Claud-i nëse e ka vënë shitje këtë shtëpi duhet ditur se ai ka ndërtuar një tjetër dhe se është pronar i shumë pasurive në SHBA,por edhe në Hong-Kong.”Atje ai ka gjetur të drejtat që nuk mund t’i gjejë në Amerikë dhe në Belgjikë”-thotë babai i aktorit të famshëm me origjinë belge./Online

549982747_B976012523Z.1_20150708090149_000_GC54QTQ2K.1-0

986686346_B976012523Z.1_20150708090149_000_GC54QTPSN.1-0

1560686566_B976012523Z.1_20150708090149_000_GC54QTPRT.1-0

1197447662_B976012523Z.1_20150708090149_000_GC54QTQ29.1-0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here