Javën që hyn merret vendimi për ndeshjen Serbi – Shqipëri! Çka prisni?

0

Këtë javë që vjen do të kuptohet fati i ndeshjes Serbi-Shqipëri. Vendimi ishte shtyrë më herët disa herë.

“Vendimi për ngjarjet e Beogradit në ndeshjen Serbi-Shqipëri do të merret deri më 10 korrik”, shkruhej në shpjegimin që KAS ka dhënë për shtyrjen e vendimit më 12 qershor, kur vetë e kishin njoftuar këtë datë për të dhënë vendimin.

Në atë ndeshje, Shqipëria ka marrë një dënim me humbjen në tavolinë 0-3, si dhe FSHF-ja ka marrë një gjobë prej 100 mijë eurosh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here