Jashtë protestë e dhunshme, brenda në restaurant Jabllanoviq drekon i qetë

0

Derisa protestuesit dhe Policia po konfrontoheshin të martën, njëri nga “shkaktarët” e protestës është parë normalisht duke drekuar diku në në Prishtinë.

Fotografinë e tij e ka sjellur studentja, Zanë Ulaj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here