Jankullovska konfirmon:”5 policë të vrarë, mbi 30 të plagosur”

0

Ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Janullovska, para pak minutash ka konfirmuar se 5 policë janë vrarë në luftimet e sotme në Kumanovë.
Sasho Samoilovski (32) nga Tetova, Zharko Kuzmanovski (32) nga fshati Bërvenic dhe Nenad Serafimovski (28)nga fshati Zubovc (komuna e Vrapçishtit) janë tre policët identiteti i të cilëve u prezantua. Kurse për dy policët tjerë të vrarë në mënyrë plotësuese do të informohen familjarët.
Mbi 30 policë janë plagosur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here