Jakup Krasniqi publikon emrin e ri të Nismës

0

Në një debat publik me Degën e Nismës në Prishtinë, Krasniqi ka deklaruar se emri i këtij subjekti tash e tutje do të jetë Nisma Social Demokrate e Kosovës, por ia ka thënë se për këtë çështje fjalën përfundimtare do ta thotë Kuvendi zgjedhor i Nismës, transmeton “Epoka e re”.  “Sonte për herë të parë do të ndryshojmë diçka nga emri i saj. Ne edhe më herët kemi thënë që e Nisma për Kosovën  është subjekt politik i orientimit të majtë dhe sot do ta quajmë Nisma Social Demokrate e Kosovës”, ka thënë Krasniqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here