Jakup Krasniqi i fton disa nga aktivistët e VETVENDOSJES të distancohen nga prindërit e tyre “titistë”

0

I nxitur nga drejtuesit e debatit në emisionin “Komiteti” në RTK për të folur për “titistët”, “enveristët” e përzierje të tjera në Lëvizjen VETVENDOSJE, ish kryeparlamentari Jakup Krasniqi është pajtuar me ata, se të parët e disa prej aktivistëve të LVV-së kanë qenë “titistë” dhe ka thënë se po të ishte ai në vend të këtyre aktivistëve do të ishte distancuar nga prindërit apo të afërmit tjerë.  “Kjo do të ishte në të mirën e vet atyre”, ka sugjeruar Krasniqi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here