Jahjaga fton palët nga Maqedoni për përmbajtje nga dhuna

0

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka thënë se të gjitha palët në Maqedoni duhet të përmbahen nga dhuna. “Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga shprehë shqetësimin e saj të thellë për situatën në Kumanovë të Maqedonisë. Presidentja Jahjaga apelon te të gjitha palët të respektojnë ligjin dhe të përmbahen nga dhuna. Presidentja Jahjaga është në komunikim të rregulltë me institucionet relevante të vendit”, ka shkruar Presidenca.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here