Jahjaga bisedoi me Kryeministrin dhe ministrin e Brendshëm rreth situatës në Maqedoni

0

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga është takuar sot me kryeministrin Isa Mustafa dhe me ministrin e Punëve te Brendshme, Skender Hyseni, për të diskutuar për gjendjen aktuale te sigurisë në Kosovë dhe zhvillimet e fundit ne Republikën e Maqedonisë. Takimi sipas një njoftimi nga presidenca, nuk ka te bëjë me këshillin e sigurisë kombëtare por është vazhdmësi e komunikimit ndërmjet institucioneve relevante te vendit pas situatës së krijuar në Maqedoni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here