Jacobson pret që marrëveshja Kosovë-Serbi rreth drejtësisë të implementohet

0

PRISHTINË, 10 SHKURT – Tracey Ann Jacobson, Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, e ka zgjedhur rrjetin social “Twitter” për të përshëndetur sot marrveshjen Kosovë-Serbi rreth sistemit të drejtësisë. Jacobson i ka përgëzuar të dy shtetet për integrimin e sistemit të drejtësisë dhe është shprehur se pret që marrëveshja e arritur në Bruksel të implementohet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here