Ja si përgjigjet drejtori i televizionit që po akuzohet për imoralitet (video)

0

Ja si reagon drejtori i TV Zjarrit lidhur me akuzat “se moderatoret e këtij televizioni po prezentojnë emisionet të zhveshura”.

Nëpërmjet drejtorit te Tv Zjarrit, aktorit dhe regjisorit të njohur të humori Ismet Drishti, televizioni krenohet me faktin se ka qenë lajm i parë në të gjithë median ballkanike. Duke përdorë edhe intervistat me qytetarë në Tiranë, televizioni thotë se kjo është një shfaqje normale. Madje aktori shkodran Drishti u është përgjigjur me një kundërakuzë akuzave të mediave të ndryshme për imoralitet të televizionit Zjarr.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here