Ja si ishin motrat Kardashian

0

Teksa kthehem disa vite mbrapa në kohë rezulton se Kim Kardashian nuk e donte fotografinë. Ndërsa sot është mbretëresha e Seflie dhe Belfie në internet duke mbledhur miliona dolarë me fotot e saj të nxehta.

Kjo është një foto që vjen nga familja Kardashian ku të gjitha motrat janë bashkë dhe duken fëmijë të zakonshëm.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here