Ja shtetet që prijnë në konsumimin e alkoolit

0

Irlanda njihet si shtet pijedashës, madje ka edhe nivelin më të lartë të personave që rrezikohen nga kjo varësi.

Por megjithatë, ai është vendi ku njerëzve u duhet më shumë alkool që të dehen, se në çdo vend tjetër.

Sipas “The Independence”, britanikët gjithashtu kanë  një tolerancë të madhe ndaj pijes, dhe duhet të pijnë më shumë se gjermanët, francezët, apo dhe amerikanët që “të ndjejnë efektet”, të ndihen “të lumtur”, apo të dehen më shumë se sa duan.

Gazeta citon një raport të Global Drug Survey, ku renditen edhe Brazili, Hollanda, dhe Zelanda e Re. Ndërsa zviceranët, austriakët dhe gjermanët janë “më të dobët” në këtë pikë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here