Ja shqiptari që po tenton të hyjë për herë të dytë në Librin e Guinness-it (video)

0

Më 22 korrik ora 18 në sheshin e komunës së Vitisë, rekordmeni kosovar, Agim Agushi do të tentoj të hyj për herë të dytë në librin Guinness.

Sfida për do të jetë goditja e topit të futbollit me kokë në çift, ku Agushi do ta godas topin në bashkëpunim me nipin e tij, Leutrim Agushi.

Ky rekord mbahet nga një çift suedez me kohë prej 12 minuta e 41 sekonda.

Agushi premton dhe garanton se do ta thyej këtë rekord, duke e dyfishuar apo trefishuar kohën e këtij rekordi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here