Ja sheshi i Prishtinës në këto momente (foto)

0

 

Edhe në këto momente në sheshin e Prishtinës po vazhdojnë përleshjet në mes policisë dhe protestuesve.

Forca të mëdha policore në të gjitha rrugët.Mësohet për të lenduar si nga ana e policisë ashtu edhe nga protestuesit.

10947592_665186336925982_502538686_n

 

10949965_665186373592645_704961016_n

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here