Ja se si boshnjakët tallen me Serbinë përmes një poezie për vendimin e KAS-it

0

Boshnajëkt i kanë kushtuar një poezi humoristike vendimit të KAS-it që i dha tri pikë Shqipërisë ndaj Serbisë. Shakaja e rimuar në gjuhën serbo-kroate është shpërndarë në rrjetet sociale. Në përkthimin e shpejtë shqip asaj i ka humbur rima.

 

POEZIA SHAKA:

 

Me serbët s’është shaka,

kërcejnë si budallenj,

dhe lojtarët i rrahin,

e 3: 0 për Shqipërinë.

 

Shqiptarët janë të mençur,

dinë si t’i bëjnë budallë majmunët,

një falmur në një ditë,

dhe ata kërcejnë sikur për banane.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here