Ja sa para ia kërkoi Kikës Arian Çani për kryetar jurie të Miss dhe Mister Porno (Video)

0

Kika shumë shpejt do të organizoi një eveniment interesant, i cili quhet Miss dhe Mister Porno

Kika më parë ka thënë se Arian Çani do të jetë kryetar i kësaj jurie, edhe pse Çani ka thënë se nuk do të jetë kryetar i këtij eventi.

Megjithatë Kika insiston dhe tregon shumën e parave që Çani ka kërkuar për të qenë kryetar jurie.

Të vërtetën mund ta mësoni nga minuta e 3.12 e intervistës së Kikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here