Ja pyetjet që KAS ia bëri referit të ndeshjes Serbi-Shqipëri, Martin Atkinson

0

U komunikuat futbollistëve të Shqipërisë së ndeshja mund të vazhdohej në kushte të pranueshme sigurie dhe se ata duhet të riktheheshin në fushë?

I pyeta nëse ata mund të vazhdonin lojën dhe më komunikuan se nuk ishin në gjendje për ta bërë një gjë të tillë.

I ratë bilbilit në tunel, për të njoftuar rifillimin?

Jo!

Pritët nëse një prej ekipeve do të shkonte me ju në mesin e fushës?

Shkuam në fushë së bashku me futbollistët e kombëtares së Serbisë.

Pritët 45 minutat që ekipi kundërshtar të futej?

Jo!

Mendoni se keni zbatuar procedurën me saktësi dhe urdhri për të rifilluar lojën ka qenë i qartë?

(Nuk përgjigjet)

/Panorama Sport/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here