Ja profili i të arrestuarit të krimit në Karolinën e Jugut (foto)

0

Mediat amerikane bëjnë të ditur edhe profilin e vrasësit të dyshuar në Carolinë.

Ja profili i tij:Ai quhet Dylann Roof banues në kryeqytetin e Carolinës së Jugut, Kolumbia,rreth 2 orë larg  qytetit Charleston,qyteti ku është kryer krimi.Në faqen e tij në Facebook,Roof paraqitet me emblema të kohës së apart’hejdit në Afrikën e Jugut,simbol i regjimit që e shkaktoi këtë apart’hejd dhe simbolin e Rhodezisë (ish Zimbabwe-ja e sotme),përcjellë portali Online.

I dyshimti i arrestuar kishte një dosje në drejtësinë e Karolinës,përkatësisht për trafikim droge.Sipas shefit të policisë së Charlestonit i dyshuari i arrestuar kishte qëndruar afërsisht një orë bashk me grupin në kishë,për të parë situatën para aksionit që kishte parashikuar.

Sipas raportit të policisë një nga të pranishmit i kishte shpëtuar vrasjes pasiqë Roof e kishte “falur” me qëllim që t’u tregojë të tjerëve se çka kishte ndodhur./Online

media_l_7800403

media_l_7800939

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here