Ja mrekullia që ndodhë nëse femra hanë 12 ditë vetëm banane

0

Julia Tarbat, nutricioniste, vendosi që për 12 ditë me radhë të ushqehet vetëm me banana, kurse qëllimi parësor i këtij eksperimenti ishte, mbi të gjitha, detoksikimi i organizmit. Megjithatë, ajo donte për të provuar pretendimin e saj se bananet janë ushqim me cilësi të mjaftueshme dhe që mund të konsumohen për një periudhë të gjatë, pa pasur pasoja për shëndetin,
– Së pari kam vënë re një lehtësim të madh në punën e stomakut, kurse pastaj u ndjeva më e relaksuar, nuk kisha stress, isha më pozitive dhe më kreative – tha Julia për “Mother’s magazine”.
Pas disa ditësh vura re se e kisha më të lehtë për t`u përqëndruar dhe gjithashtu edhe për t`u fokusuar në punët e përditshme. Eksperimentit të saj iu bashkua edhe bashkëshorti dhe nuk e patën fare problem që të konsumojnë vetëm banane.
-Më parë kam pasur nivel më të lartë të sheqerit në gjak, probleme me tretjen, vuaja nga depresioni, kisha disbalancë të hormoneve, nuk mund të mbetesha me barrë…Kur ndryshova regjimin tim të ushqimit, çdo gjë shkoi në vendin e vet, fitova edhe një djalë – thotë Julia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here