Genc Krasniqi

Sot  u zhvillua gjiroja e 23-të e Premier League angleze ku dhe u mbyllë me fitoret e dy liderve të tabelës, Liverpool dhe Manchester City.

Liverpool e mposhti si vendës Crystal Palace me rezulltat 4:3 ndërsa, Manchester City si mysafir mposhti Huddersfield  me rezulltat 0:3.

Kur  jemi te Premier League të gjithë e dijmë se loja e fundit mund të jetë gjithmonë vendimtare për kreun e tabelës mirëpo Liverpool këtë vit i ka qartësuar gjërat më heret, duke patur parasysh se të gjitha lojërat derbi i ka kaluar me rezultate pozitive.
Gjiroja e 23-të dhe skuadra e Liverpoolit numëron plot 60 pikë me 19 fitore, 3 barzime dhe 1 humbje.

Ndërsa në vendin e dytë kemi të bëjmë me një  Manchester City  në nivelin e saj më të mirë të lojës, por e pasigurtë për të fituar kampionatin edhe këtë vit, një City me shumë gabime, edhe kur nuk duhet, si ndeshja me Crystal Palace në gjiron e 18-të ku humbi si vendës me rezulltat 2:3 pranë shikusëve të vetë.
Gjiroja e 23-të, skuadra e Manchester City numëron plotë 56 pike, 2 barazime dhe 3 humbje.

Më poshtë mund t’i shikoni ndeshjet e mbetura deri në fund të kampionatit të dy liderëve të Premier League:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here