Ja kush ka konkuruar për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese

0

Administrata e Kuvendit të Kosovës ka bërë me dije sot se ka përfunduar afati i konkursit për përzgjedhjen e një gjyqtari të Gjykatës Kushtetuese. Në afatin e rregullt të konkursit prej 20 ditësh sipas këtij njoftimi kanë aplikuar 9 konkurrentë : Bekim Sejdiu, Arif Riza, Emrush Kastrati, Ramadan Gashi, Rafet Haxhaj, Hajrie Shala, Hava Ismajli, Valdete Daka dhe Mazllum Baraliu. Proceduara e përzgjedhjes së gjyqtarit do të vazhdojë konform Ligjit për Gjykatën Kushtetuese të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here