Ja kush ishin tri bashkëpuntoret e para të Adnan Merovcit në Zyrën e Presidentit Rugova

0

Adnan Merovci, “hija” e ish presidentit Ibrahim Rugova ka publikuar një fotografi me tri zonja, të cilat thotë t’i ketë patur bashkëpunëtoret e para në Zyrën e Presidentit:

Ja kush ishin ato.

“Me tri bashkëpuntoret e para në Zyrën e Presidentit RUGOVA nga viti 1990,Sebi Halili, Igballe Prestreshi Maloku dhe Aferdita MORINA-BEJIQI!”, ka shkruar në legjendën e fotografisë, Adnan Merovci i cili është edhe autor i librit “Në hap me Rugovën”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here