Ja kur luan Kosova, me Anglinë në Prishtinë më 17 nëntor 2019

0

Takimin e parë për kualifikimet e Kampionatit Evropian “Euro 2020” Kosova do ta ketë në stadiumin “Fadil Vokrri”, përballë Bullgarisë më 25 mars.

Ndeshjet do të vazhdojnë në muajin qershor, e më shtator, tetor dhe nëntor, derisa ndeshja e fundit është ndaj Anglisë në Prishtinë më 17 nëntor.

Orari i Kosovës

Kosovë-Bullgari, 25 mars 2019

Mali i Zi-Kosovë, 7 qershor 2019

Bullgari-Kosovë, 10 qershor 2019

Kosovë-Republika Çeke, 7 shtator 2019

Angli-Kosovë, 10 shtator 2019

Kosovë-Mali i Zi, 14 tetor 2019

Republika Çeke-Kosovë, 14 nëntor 2019

Kosovë-Angli, 17 nëntor 2019

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here