Ja fotografia e atentatorit të sulmit në Tunizi ku mbetën 38 turistë të vrarë

0
An undated image made available on Twitter by the Tunisian branch of the Islamic State (IS) group on June 27, 2015, reportedly shows the gunman who carried out the bloody attack on the Riu Imperial Marhaba Hotel in the Tunisian resort city of Sousse. The IS group identified the man by the nom de guerre of Abu Yahya al-Qayrawani. According to Tunisia’s secretary of state for security, Rafik Chelly, the presumed gunman of the massacre in the Tunisian seaside resort that killed nearly 40 people is identified as Tunisian student Seifeddine Rezgui. AFP PHOTO / HO / TUNISIAN BRANCH OF THE ISLAMIC STATE GROUP === RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / TUNISIAN BRANCH OF THE ISLAMIC STATE GROUP" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS FROM ALTERNATIVE SOURCES, AFP IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DIGITAL ALTERATIONS TO THE PICTURE'S EDITORIAL CONTENT, DATE AND LOCATION WHICH CANNOT BE INDEPENDENTLY VERIFIED ===

Ky është atentatori i sulmit në Tunizi.Seifeddine Rezgui,ndërsa emri i luftës Abu Yahya al-Qayrawan,i lindur më 1992 ishte i panjohur për policinë dhe shërbimin sekret tunizien.Fotografia është dhënë nga dega tuniziane e ISIS-t.I riu terrorist ishte student në Kairouan,në qendër të Tunizisë.

An undated image made available on Twitter by the Tunisian branch of the Islamic State (IS) group on June 27, 2015, reportedly shows the gunman who carried out the bloody attack on the Riu Imperial Marhaba Hotel in the Tunisian resort city of Sousse. The IS group identified the man by the nom de guerre of Abu Yahya al-Qayrawani. According to Tunisia’s secretary of state for security, Rafik Chelly, the presumed gunman of the massacre in the Tunisian seaside resort that killed nearly 40 people is identified as Tunisian student Seifeddine Rezgui. AFP PHOTO / HO / TUNISIAN BRANCH OF THE ISLAMIC STATE GROUP === RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / TUNISIAN BRANCH OF THE ISLAMIC STATE GROUP" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS FROM ALTERNATIVE SOURCES, AFP IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DIGITAL ALTERATIONS TO THE PICTURE'S EDITORIAL CONTENT, DATE AND LOCATION WHICH CANNOT BE INDEPENDENTLY VERIFIED ===

Në rrjetin social Twiter grupi i shtetit islamikë merr përgjegjësinë e atentatit në Tunizi duke thënë se është kryer nga Abu Yahya al-Qayrawan,dhe caku ishte hoteli Imperial ku “kishte rreth 40 antiislamist”. /Online

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here