Ja deklarata e plotë e vrasësit të turistëve çek

0

Po, unë jam autori, e kam kryer i vetëm dhe pa bashkëpunëtor. Qëllimi ishte të grabisja makinën. Kam hipur me zor në makinë. Në fshatin Lotaj i kam dalë para automjetit e u kam drejtuar armën, duke u bërë me shenjë të ndalojnë. Kanë ndaluar dhe me zor u kam hipur në makinë. Gjatë gjithë rrugës deri në Prekal i kam mbajt nën kërcënimin e armës, aty u  kam thënë të zbresin, por tentuan të më merrnin armën dhe i qëllova. Makinën nuk e mora pasi ra në greminë kur e qëllova shoferin gjatë ecjes. Kam marrë vetëm një telefon se mu duk shumë i mirë.

(Sokol Mjacaj u mor në pyetje nga prokurorë dhe oficerë të Policisë Gjyqësore në Shkodër).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here