Ja çmimet për akcizat e reja të veturave të importuara (dokument)

0

Ndryshimi do të ndodh pas vendimit që ka marrë Qeveria e Kosovës për ulje të akcizës në veturat e importuara sipas viteve të amortizimit dhe fuqisë motorike.

Express ka arritur t’i sigurojë disa lista të këtyre taksave, ku edhe tregohet se cila është shumë e kësaj takse sipas viteve për normën e taksës së akcizës së automjeteve, sipas vjetërsisë së viteve dhe vëllimit të ccm.

Më poshtë mund ti shihni në detaje normën e taksës së akcizës së automjeteve./GazetaExpress/.

10348537-823353607701515-9050515025226816139-n

10624967-823353634368179-3667970387300243358-n

10645205-823353554368187-9025887303696612381-n

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here