Ja çka shkruante vajza nga Tirana qe vrau veten për të dashurën

0

Një letër e cila është shkruar plot emocion dhe zhgënjim nga vajza e cila ka bërë vetëvrasje në Tiranë, e ka zbardhur Noa. Letra i drejtohet vajzës që e ndjera dashuronte dhe mesa kuptohet në tekstin që ka shkruar, mes tyre kishte një raport, por nuk nëse kishte mbetur apo jo në kufijtë shoqërorë apo kishte avancuar.

“Dashuria ime ka qenë e sinqertë, por ti kështu ke bërë gjithmonë. Po hidhem sepse nuk po e duroj dot këtë që po më bën. Ti më mashtrove, unë nuk duroj dot më, të kam shumë xhan. Unë po iki që të mbetet shumë brenga, të kam shumë xhan”, ­ përfundon letra e studentes 20 vjeçare nga Fieri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here