Ja çka shkruan vajza 8 vjeçare e Mirsad Ndrecajt për babain e saj

0

Ilirida Ndrecaj, vajza e Mirsad Ndrecaj, 8 vjeçare, kishte për detyrë klase të shkruante një ese për temën; “Pelerina”. Ajo në këtë detyrë kishte shkruar për babin e saj.

 

Lexojeni se çfarë shkruan:

2145

Njëherë e një kohë në luftë babi duke luftuar më gjeti një pelerinë. U mbështjell Ilirida. Atëherë u bë e padukshme dhe askush nuk mund ta vriste atë por njëherë ajo nuk e vendosi atë dhe gati sa nuk e vranë Iliridën por babi i saj trim e shpëtoi dhe nga ai moment ajo nuk e heqte atë sepse frikësohej se mos e vrisnin dhe jetuan të lumtur…oooo se harrova ta përmend emrin e babait të Iliridës, ai quhej Mirsad Ndrecaj e tani jetuan të lumtur përgjithmonë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here