Ja çka ka biseduar Mijallkov me Thaçin dhe Xhaferin!

0

LSDM ka lëshuar disa incizime ku sipas tyre dëgjohet Sasho Mijallkov duke biseduar me Musa Xhaferin dhe Menduh Thaçin.

Mijallkov me Xhaferin bisedojnë për të kontrolluar Gjykatën Administrative. “Duhet të takohem me Abdulaqim Ademin dhe të shohim pastaj”, thotë zëri i Xhaferit, duke kërkuar

një shërbim prej Mijallkovit në Gjykatë Administrative për një rast në Dollnen. Mijalkov i përgjigjet pozitivisht kësaj kërkese dhe merren vesh të shihen më vonë. Më pas u lëshua edhe një incizim për të cilin LSDM tha se është mes Menduh Thaçit dhe Mijallkovit.

“Kam një kërkesë urgjente. A mund të votoni për ne në KSHZ për Strumicën”, thotë zëri i Mijallkovit. Zëri i Thaçit i garanton se menjëherë do të rregullohet kjo punë. Më pas LSDM lëshoi incizimin e bisedës për të cilën thonë se ëhstë mes Thaçit dhe anëtarit ët KSHZ-së Bedredin Ibrahimi, ku kërkon që Ibrahimi të votojë në favor të VMRO-DPMNE-së.

AlbPortali

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here