Istogu proteston kundër Jabllanoviqit

0

Istog, 23 janr – Me parulla dhe thirrje:  “Jashtë Jabllanoviqi”, qindra qytetarë kanë protestuar sot në Istog ndaj ministrit për Kthim dhe Komunitete në Qeverinë e Kosovës, Aleksandër Jabllanoviq, përkatësisht të bëra ndaj nënave të të zhdukurve.

Protesta është thirrur nga një grup studentësh të Istogut dhe është mbajtur në qendrën e qytetit. Asaj i janë bashkuar përfaqëuses të shoqërisë civile dhe veteranë të luftës. Protesta ka qenë e qetë.

Mirjeta Hajzeraj

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here