Isni Kilaj, zëvendësministër i Financave

0

Ish Kryetari i Komunës së Malishevës për dy mandate, dhe kryetari i Degës së PDK-së në Malishevë, do të emërohet Zëvendësministër në Ministrinë e Financave.

Burime të MalishevaPress-it brenda degës së PDK-së në Malishevë, informojnë se z. Kilaj, që nga nesër do të filloj punën në Ministrinë të cilën e udhëheq Abdullah Hoti i LDK-së.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here