ISIS paralajmëron djegien për së gjalli të 17 luftëtarëve kurd (foto)

0

ISIS ka bërë një paradë në qytetin e Kirkukut.Në një video që është lansuar të dielën në internet,shihet se parada ishte diçka jo e zakonëshme,sepse aty qëndronin 17 luftëtarë kurd të mbyllur në kafaza të hekurtë,dhe të veshur në rroba ngjyrë portokalli.Me këtë xhihadistët paralajmërojnë djegien të gjallë të 17 luftëtarëve kurd,duke ndjekur shembullin e djegies për së gjalli të pilotit jordanez Maaz al-Kassasbeh.

Procesi i djegies pritet të ndodhë në qytetin Kirkuk të Irakut,pjesë e cila për momentin është e dominuar nga luftëtarët xhihadist.

B9wI9U2CUAAANbP

B9wI956CMAA2LoC

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here