Ish-ushtari i hershëm i UÇK-së, Qerim Kelmendi, pyet: “Kush ishte agjent i UDB-së në UÇK?”

0

Qerim Kelmendi i cili njihet si një nga ish-ushtarët e parë të UÇK-së dhe ish-anëtar i LPK-së ka kërkuar që të punohet që të kuptohet se kush ishte i infiltruar nga shërbimet sekrete serbe në UÇK. Kelemdni në një postim në rrjetin social Facebook ka thënë se kjo gjendje e keqe në Kosovë kurrë nuk do të vinte pa shërbimet sekrete serbe. Për të shkruar kështi si duket ai është ndikuar nga zhvillimet e fundit ku në listën e veteranëve të UÇK-së u gjeten edhe persona që kishin bashkëpunuar me pushtetin e Serbisë, si Mehmet Loci, meqë Kelmendi në rrjetin social i ka bërë “share” një opinioni të një autori që e ka trajtuar këtë temë.

KOMENTI

JEPNI MENDIMET DHE OPININET TUAJA, SE KUSH KA MUND TE JET AGJENT I UDB-se, I INFILTRUAR NE RADHET E LPK-UÇK-se !

Antaret e LPK-UÇK qysh tani, sa nuk eshte bere vone duhet te mendojne serjozishte dhe te identifikojne, se kush nga radhet e LPK-UÇK ka qene bashkpuntor i UDB-se, ne menyre qe te shpetojme Kombin tone ka keta te infiltruarit e UDB.
Per LDK nuk kemi pse gerzhitemi, sepse ajo dihet botrishte se eshte krijuar nga Serbia, dhe Serbia LDK nuk e ka krijuar per me shit fara ne Halle te sportit por me shkatrrue rezistencen tone.
Mos befasohemi, sepse edhe ne kuder te CIA-s amrikane, armiqet e amerikes kane arrit te infelteojne agjentet e tyre.
Dhe kur kjo i ndodhe edhe Amerikes, ne Kosove kjo dukuri ka ëene lehtesishte e mundahem…
Krejt ky maskarllak, kjo poshtersi qe po ndodhe ne Kosoven e paslufte, kurre nuk do ishte bere, pa patur nje bashkpunim sekret mes ish udbashve shiptare te LDK dhe mes ndonje ish bashkpuntori te UDB-se, qe ka qene i infiltruar ne radhet e LPK-UDB.
Flisni pa dorza, pa komlekse dhe pa u skuqur, sepse vetem vend per tu turperuar nga keta qe e rehabilitua udb-en shqiptare, nuk ka.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here