Ish presidenti i Egjiptit Mohamed Marsi u dënua me vdekje

0

Ish presidenti egjiptian Mohamed Morsi është dënuar sot me vdekje për ikje dhe dhunë në burg gjatë vitit 2011.Edhe disa anëtarë të Organizatës së tij “Vëllazëria Muslimane” janë dënuar me burg të përjetshëm dhe vendimi do të hyp në fuqi në qershorin e këtij viti kur mbaron edhe afati për ankesa.

Morsi,presidenti i parë i zgjedhur në mënyrë jodemokratike,ka te drejtë ankese.Ai ishte dënuar para 3 javësh me 20 vjet burgim,për shkak të urdhrit të përdorimit të dhunës kundër manifestuesve gjatë qëndrimit 1 vjeçar në krye të shtetit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here