Ish kryeministri bullgar Sergej Stanishev merrë pjesë në protestën e Shkupit

0

Sergej Stanishev arriti para godinës së qeverisë së Maqedonisë në Shkup, ku po zhvillohet protesta e madhe qytetare kundër Gruevskit dhe kabinetit të tij qeveritar, me kërkesë për dorëheqje komplete.

Ish-kryeministri bullgar ka ardhur në protestë se bashku me Knut Fleckenstein, nënkryetar i grupimit socialist në Parlamentin Evropian, dhe liderin e LSDM-së, Zoran Zaev.

Stanishev pritet do t`i drejtohet qytetarëve me një fjalë përshëndetëse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here