Ish deputetin e PDK-së dhe gazetarin e gazetës “Express”kompania “Devolli” e fyen përmes një billbordi

0

Në vazhdën e polemikave të fundit në mes kompanisë Devolli dhe ish deputetit të PDK-së dhe gazetarit të gazetës “Express” Berat Buzhala,kompania Devolli ka zgjedhur një mënyrë tjetër reagimi,e të cilën e bënë publike përmes faqes së tij në Facebook vetë Berat Buzhala : “sapo i kane ngjitur ca foto, ofenduese per mua, duke me ilustruar me një gomar të bukur”,për të vazhduar me akuzë ndaj komunës e cila “lejon” instalacione të tilla në vende publike:”sido qe te jetë, ironineë anash, ama është për keqardhje që komuna, si institucion shtetëror, toleron instalacione të tilla në vende publike”.-thotë Buzhala duke e ilustruar statusin me foton që sipas tij është vepër e kompanisë “Devolli”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here