Isa Mustafa thërret për evitim të dhunës në Maqedoni

0

“Në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës shpreh brengosjen e thellë për dhunën që sot shpërtheu në Kumanovë të Maqedonisë. Besoj thellë se evitimi i dhunës është në dobi të të gjitha palëve dhe të stabilitetit në Maqedoni, për çfarë Kosova është shumë e interesuar”, ka thënë kryeministri i Kosovës Isa Mustafa.

Mustafa, në emër të Qeverisë së Republikës së Kosovës, ka shprehur brengosjen e thellë për dhunën që sot shpërtheu në Kumanovë të Maqedonisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here