Intervenon policia me gaz lotsjellës,veteranët lirojnë rrugën

0

Protesta për momentin po vazhdon e qetë pasi veteranët janë larguar nga rruga, duke i mundësuar veturave të vogla të qarkullojnë lirshëm.

Polica ka kërkuar ta dërgojë në spital Xhevdet Qeriqin, por ky i fundit ka refuzuar.Lëndohet Xhevdet Qeriqi

Policia po vazhdon të ndërhyjë për t’i larguar protestuesit.

Nga përballja me Policinë është lënduar kryetari i Këshillit për Mbrojtjen e Luftëtarëve të UÇK-së, Xhevdet Qeriqi.

Policia po përdorë gazë lotsjellës dhe sprijë. Ndërkohë po kërkon që protestuesit të mos gjuajnë me gurë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here