Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik kërkon ndalimin urgjent të spërkatjes nga ajri me aeroplan në Malishevë

0

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik (IKSHP) ka kërkuar nga Komiteti Ndërministror për Parandalimin e Etheve Hemorragjike, që të merren masa në ndalimin e menjëhershëm të dezinsektimit nga ajri me aeroplan në komunën e Malishevës.

Një shkresë e drejtorit të IKSHP-së, Naser Ramadani, që i është adresuar dy ministrave – Imet Rrahmanit, ministër i Shëndetësisë dhe Ferid Aganit, ministër i Ambientit, kërkohet ndalimi urgjent i spërkatjes nga aeroplani.

“Askund dhe asnjëherë në planin operacional nuk është paraparë e as rekomanduar dezinsektimi nga ajri me aeroplan”, thuhet në shkresën e Ramadanit. /Zëri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here