Incidente të vogla të protestuesve me Policinë në KEDS

0

Para selisë kryesore të KEDS-it, para pak çastesh filluan përleshjet mes protestuesve dhe Policëve.

Ku protestuesit i bën thirrje Policisë që t’i lejoj që ta përfundojnë aksionin e tyre të paralajmëruar.

Sipas protestuesve kjo është protestë paqësore, edhe pse në ndërkohë gjuanin me gjëra të ndryshme në drejtim të Policisë.

Mirëpo, disa protestues ai arritën që të hyjnë brenda selisë së KEDS-it dhe nuk janë penguar nga Policia.  / Zëri/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here