Incident gjatë ceremonisë së rivarrimit të Isa Boletinit në Mitrovicë (Video)

0

Në video shihet se si pjesëtarë të Policisë së Kosovës kanë pasur një konflikt me fotoreporterët e medieve në Kosovë.

Siç mëson Telegrafi, bëhet fjalë për një konflikt ndërmjet fotoreporterit të Indeksonline dhe pjesëtarëve të PK-së.

Gjithashtu, në “konflikt” duket i përfshirë edhe fotoreporteri i Koha Ditore.

Gjithashtu mësohet se ndonëse fotoreporteri është liruar, është urdhëruar që gjatë ditës të paraqitet në polici.

https://www.youtube.com/watch?v=yKS6_v1jsD0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here