Imeri më tekniku, Ramo më luftaraku, Bermeta më i miri, shpalljet nga turneu i boksit në Bujanovc

0

Flakrim Imeri nga Klubi i Boksit “Tërnoci” boksieri më teknik, Aleksandar Ramo nga Klubi i Boksit “Tirana” boksieri më luftarak, Alban Bermeta boksieri më i mire, janë shpalljet nga  garat ndër-rajonale nga të gjitha kategoritë 65kg, 75, dhe 85kg që është mbajtur të dielën në Bujanovc. Gara është mbajtur në sallën e sportit  ”Rinia” nën organizimin e Klubit të Boksit “Tërnoci”. Në këtë turne kanë marrë pjesë klubet e boksit nga Shqipëria, Kosova, Serbia e Maqedonia. Klubi i boksit “Tërnoci” nga Tërnoci është paraqitur me boksierët Flakrim Imeri e MuahmedZairi. Të pranishmit i ka përshëndetur Nexhmedin Saqipi kryetar i klubit të boksit “Tërnoci”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here