Ia merr IPHONE 5S dhe e shantazhon që të tërheqë padinë ndaj shoqes

0

Një femër nga Gjakova e ka shantazhuar një femër tjetër. Policia e Kosovës ka njoftuar se kjo femër e ka shantazhuar tjetrën duke ia marr një telefon IPHONE 5S me qellim që e njëjta të tërheq një padi që kishte bërë ndaj shoqes së saj. Me urdhër të prokurorit shantazhuesja është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here