Ia merr 1 mijë e 200 euro për në Hungari, ikë në Suboticë dhe nuk ia kthe paratë

0

GJILAN, 15 SHKURT – Policia në Gjilan e ka arrestuar një qytetar shqiptar për shkak të kontrabandimit me migrantë. Sipas njoftimit të policisë ky qytetar ia ka marrë një bashkëkombasi të tij 1 mijë e 200 euro për ta dërguar atë me familje në Hungari, “mirëpo me të arritur në Suboticë i dyshuari kishte ikur dhe nuk ia kishte kthyer të hollat viktimës”. Me urdhër te prokurorit i dyshuari është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here