Ia mbyllë rrjedhën e ujit “Ibër Lepencit” me drunjë dhe kashtë

0

Në fshatin Zhilivodë të Vushtrrisë një qytetar e ka marrë ligjin në duarë të veta. Ai e ka shprehur një pakënaqësi të tij në mënyrë specifike. I njëjti është arrestuar pasi që në mënyrë të kundërligjshme në shenjë pakënaqësie ndaj kompanisë “Ibër Lepenci “ me drunjë dhe kashtë kishte  mbyllur rrjedhën e ujit të këtij sistemi. Ky qytetar pas intervistimit në konsultim me prokurorin është dërguar në burg.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here