Ia djegin 2 hektarë pyll

0

Pejë, 21 shkurt – Një banor nga fshati Çallapek i Pejës ka raportuar në polici se në rrethana dhe nga njerëz të panjohur i është vënë zjarri pyllit të tij. Policia ka bërë të ditur se Njësiti i Zjarrfikësve ka dalë në vend të ngjarjes dhe e ka shuar zjarrin. Sipas viktimës është djegur një sipërfaqe prej rreth dy hektarësh e pyllit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here