Ia bllokojnë hyrjen e oborrit, nuk e zhbllokojnë atë as kur urdhëron policia

0

Dy qytetarë nga Drenasi me automjetin e tyre kombi ia kanë bllokuar hyrjen e oborrit, një qytetari tjetër me të cilin atë hyrje e kishin në shfrytëzim të përbashkët. Nuk ka bërë punë as ndërhyrja e policisë. Njësiti policor në vendin e ngjarjes i ka urdhëruar të përmendurit ta lirojnë rrugën, por ata nuk e kanë larguar automjetin. Ka pasuar arrestimi i tyre dhe me urdhër të prokurorit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here