I vrari në Krujë: Policia dyshon për larje hesapesh rreth trafikut të drogës

0

Veprimet e para hetimore të policisë rreth vrasjes së mbrëmshme në Vlorë kanë qenë marrja në pyetje e të gjithë familjarëve dhe miqëve të tij për të mësuar më shumë hollësi mbi ndonjë problem të viktimës. Policia hedhë dyshime për larje hesapesh mes rivalëve në fushën e trafikut të drogës. Ajo bën me dije se ka ngritur pika të shumta kontrolli në qytet për kapjen e autorëve, ndërsa dyshohet se vrasësit kanë qenë profesionistë, pasi, të ndihmuar edhe nga koha e keqe, ata nuk kanë lënë asnjë gjurmë dhe kanë shmangur të gjitha rrugët ku ka kamera nëpër biznese.

Ekzekutimi i tipit mafioz ndaj 36 vjeçarit Andrea Billa(i njohur edhe me emrin Agim Meli), ka ndodhur mbrëmë në afërsi të shtëpisë së tij, ndërsa i shënjestruari sapo ka lënë makinën dhe është drejtuar në këmbë për në banesë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here