I vdes bashkëshorti,hedhë në deponi kompjuterin në vlerë 200 mijë dollarë

0

Një kompani e reciklimit të hënën ishte në kërkim të një gruaje e cila kishte gjuajtur një kompjuter të vjetër të kompanisë “Apple 1”.Ishte ky modeli i parë i krijuar nga Steve Wozniak në vitin 1976.Atëkohë janë prodhuar vetëm 200 pjesë të këtij modeli dhe që tani kanë një vlerë të madhe për koleksionistët e informatikës.Këtë të vërtetë e dëshmon edhe shitja e këtij kompjuteri për 200 mijë dollarë.Arësyeja pse kompania kërkonte pronaren e kompjuterit ishte sepse kompania e reciklimit ndante vlerën e objektit të shitur 50/50.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here