I vdekuri i bën bashkë të gjallët: Veseli e Krasniqi takohen në varrimin e Isa Boletinit

0

Shokët e dikurshëm nga UÇK-ja e PDK-ja Kadri Veseli dhe Jakup Krasniqi janë takuar dhe duket se kanë kaluar mirë të mërkurën, me rastin e varrimit të eshtrave të Isa Boletinit. Veseli sot është kryetar i Kuvendit, pozitë kjo që dikur e kishte Krasniqi. Në fakt në aferën e ashtuquajtur Pronto, ku Krasniqit paria e PDK-së iu referuan me terma sllavë dhe e shanë me nënë, Veseli nuk është dë gjuar se ka thënë diçka të keqe për Krasniqin. Krasniqi bashkë me Fatmir Limajn, pas problemeve që patën me PDK-n, ku ishin në struktura të larta të saj, u ndanë nga ky subjekt dhe e themeluan Nismën për Kosovën.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here